Onze nieuwe school.

De zoektocht van de gemeente Amsterdam naar plannen voor nieuwe scholen heeft maar liefst 124 plannen opgeleverd! Er zitten prachtige plannen bij. Plan #91 #37 #86 #15 zijn mijn favorieten.
Helaas is het niet gelukt om zélf een plan in te dienen. We hebben het geprobeerd, maar t bleek best een ingewikkelde klus om zo’n schoolplan met 2 kleuterleerkrachten te ontwerpen.

Maar naast dat dat natuurlijk best jammer is, heeft het mij ook veel opgeleverd. Ik heb andere enthousiastelingen en onderwijsvernieuwers leren kennen en heb me verdiept in allerlei zaken die te maken hebben met vernieuwend onderwijs. En dat was leuk, inspirerend en om heel blij van te worden!

En voor mij eindigt het dan ook niet hier. Ik ga verder met plannen maken. Verder met het geven van mooi en vernieuwend onderwijs. Verder met genieten van mijn werk als kleuterjuf. Verder met….. wat er op mijn pad komt!

Stemmen op de plannen voor nieuwe scholen in Amsterdam kan nog tot en met 23 augustus.

Mijn stem gaat naar plan #91!

Plan #91 StadsAtelier Amsterdam

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s